HHN INTERNSHIP MASTER

BESATT! Internship hos Bodø Energi

Stillingen er nå besatt. Vi takker for alle henvendelser og søknader.

Bodø Energi har sin opprinnelse fra Bodøs første kraftverk i 1909. Vi har vært en sentral utvikler av elektrifisering og energi av vårt samfunn i over 112 år. Bodø Energi er organisert som et konsern med tre datterselskap. Vi har også eierposter i andre relevante selskap i sektoren. Morselskapet eies 100 prosent av Bodø kommune. Og konsernets eierstruktur er slik:

  • Bodø Energi Varme (100% eierskap)
  • Bodø Energi Kraftsalg (100% eierskap)
  • Frost Kraftentreprenør (51% eierskap)

I morselskapet jobbes det strategisk og operativt med utvikling av nye forretningsmodeller og nye businesscase. Vi er tre ansatte som er godt i gang med flere utviklingsløp med våre datterselskap og andre samarbeidspartnere. Og innen august 2021 vil ha etablert et ytterligere selskap i konsernet.

Vi tror at et internship hos oss kan bidra til utarbeidelse og oppbygning av innhold til kommende og nye forretnings- og businesscase. Det vil si, utvikle og gjennomføre analyser i forhold til kundepotensiale, gjennomføre økonomiske analyser og sette opp ulike inntektsmodeller.

Veileder/kontaktperson: Mariann Meby (mariann.meby@bodoenergi.no) og Grete Håkonsen Coldevin (grete.coldevin@bodoenergi.no)

CV og søknad sendes til kontaktpersonene.

Mer om Bodø Energi
Bodø Energi jobber med bærekrafts rapportering og FNs bærekraftsmål, og spesielt disse;

Vi er Miljøfyrtårnsertifisert (siden 2009). Godkjent lærlingebedrift og en av grunnleggerne av Trainee Salten. Vi er med i Klimapartnere Nordland, samt vi støtter Bodø i Vinden og andre gode formål i samfunnet rundt oss.

Bodø Energi jobber strategisk i flere FoU-prosjekt som omhandler alt fra elektrifisering av transport, integrert planlegging av nullutslippsområder. Vi tror at tverrfaglighet er en svært viktig ingrediens og innsatsfaktor for det grønne skiftet. Vi jobber tett på NYBY-prosjektet med Bodø kommune og vi har nasjonale kunnskapsinstitusjoner, klynger/nettverk og relasjoner som vi samspiller med i det grønne skiftet.