HHN INTERNSHIP MASTER

Internship hos Nordland nasjonalparksenter

Nordland nasjonalparksenter består av Adde Zetterquist kunstgalleri og Besøkssenter nasjonalpark Nordland og kunstformidling og naturveiledning er kjernefunksjoner. Gjennom arrangement, møteplasser og dialog vil vi invitere til p åpne opp for interesse for og engasjement rundt kunst og nasjonalparker. Sentret har butikk, galleri, naturutstilling, møterom og auditorium. Tilsammen 17 personer har sitt daglige arbeid herfra, inkludert ansatte ved sentret og Statens naturoppsyn, Statskog fjelltjenesten og nasjonalparkforvaltere for Rago, Sjunkhatten, Junkerdal, Saltfjellet-Svartisen og Lahko nasjonalparker. Tilsammen utgjør dette et faglig knutepunkt under merkevaren Norges nasjonalparker.

Les mer: www.nordlandsnaturen.no

Arbeidsoppgaver/prosjekt: Ved siden av å inngå i et faglig fellesskap i drift av besøkssenter og galleri, arbeider vi med å skape større andel av egen inntjening. Arbeidsoppgaver/prosjekt er «Nasjonalpark som hub i reise- og opplevelsesmarkedet, en bærekraftig modell». Hovedoppgave vil være knyttet til å inngå i team for å utvikle en robust og varig forretningsmodell for den kommersielle delen av vår virksomhet. Mer detaljer ved kontakt.

Ønskede kvalifikasjoner: Forretningsutvikling, økonomi og innovasjon. Interesse for eller nysgjerrig på sosial, miljømessig og økonomisk verdiskapning basert på natur/nasjonalpark. Opplevelsesproduksjon i et nasjonalt og internasjonalt marked.

Arbeidssted: Nordland nasjonalparksenter, Storjord i Saltdal. Gode løsninger for vekslende arbeidssted.

Åpent for antall stillinger: 2

Kontaktperson/veileder: Kari Nystad-Rusaanes, daglig leder

CV og søknad sendes til kari@nordlandsnaturen.no