HHN INTERNSHIP MASTER

Internship hos KPMG

Som et tverrfaglig kompetansehus tilbyr vi tjenester innen revisjon, rådgivning, skatt, avgift og forretningsjuss. Vi har erfarne fageksperter innen en rekke områder og sammen med vår bransjekunnskap og lokale ekspertise, hjelper vi våre kunder med å skape verdi. Våre kunder spenner fra små- og mellomstore bedrifter til mange av Norges største virksomheter, inkludert børsnoterte selskaper. Vi bistår også mange offentlige virksomheter og etater – og hjelper frivillige organisasjoner. 
 
Våre tjenesteområder: 
– Revisjon 
– Rådgivning 
– Skatt og avgift 
– Advokattjenester 
– Data & Analytics 

Les mer om KPMG her.

Beskrivelse av arbeidsoppgaver eller prosjekt: Vi har i flere år ansatt studenter i deltidsstillinger på revisjonsoppdrag samt hatt inne praksisstudenter fra MRR siden høsten 2019. Samarbeidet mellom næringsliv og akademia er noe vi har stor tro på og verdsetter høyt. Revisjon utvikler seg, og vi videreutvikler kompetanse lokalt innenfor både bærekraft, forretningsutvikling (LEAN) og ikke minst dataanalyse og digitale ferdigheter. Vi ser at internship via Nord kan utfordre oss til å både tenke nytt og videreutvikle vårt «studentprosjekt» i KPMG. Eksempelvis vil studenter med kompetanse innenfor markedsføring og strategi kan være spennende med tanke på videreutvikling av vår markedsstrategi. 

Ønskede kvalifikasjoner: Vi ønsker alle masterstudentene å søke internship og ønsker også å utfordre studentene til å komme med ideer til gode internship-prosjekter.

Arbeidssted: KPMG avd Bodø
 

Åpent for antall stillinger: 2
 

Kontaktperson/veileder: Kirsti Meidelsen
 

CV og søknad sendes til Kirsti.meidelsen@kpmg.no