Engasjer deg!

Her vil du finne informasjon om ledige verv i styrer og utvalg. Du kan også sjekke ut Studentorganisasjonen Nord sin side for ledige studentverv ved Nord Universitet.

Nedenfor finner du en oversikt over ulike aktivitetstilbud og interessegrupper du kan engasjere deg i lokalt!

Mo i Rana

Campus Helgeland Spillforening

Spillforeningen driver med en hel rekke brettspill, tabletop gaming, PC-turneringer og mer. De er organisert som en vennegjeng med studenter med like interesser og møtes et par ganger i måneden. Du finner mer informasjon og kan ta kontakt med dem via deres Facebookside.

Mo i Rana Studentkor

Mo i Rana Studentkor er det lokale studentkoret og drives av og for studenter. Du finner mer informasjon om samlingstider og kontaktinformasjon på deres Facebookside.

Mo i Rana Studentenes Idrettslag (MOSI)

MOSI er det lokale studentidrettslaget i Mo i Rana, og drives av og for studenter. De har øvingstid én gang i uken, og varierer hvilken aktivitet som avholdes. Du har også mulighet til å starte opp en treningsgruppe med spesifikk sport gjennom MOSI. Du finner mer informasjon og kan ta kontakt med dem via deres Facebookside.

Velferdsutvalget (SOH)

Velferdsutvalget består av en gjeng engasjerte hjelpere, og er tilknyttet styret i Sudentorganisasjonen Helgeland. Utvalget jobber med alt av arrangementer og andre velferdstiltak som SOH arrangerer, og bidrar også aktivt inn i idéprosessen for hva som skal arrangeres. Dersom du er interessert i å være med, ta kontakt med oss i SOH via vår Facebookside.

Nesna

Nesna Studentråd

Nesna Studentråd jobber for å sikre et godt studentmiljø, taler studentenes sak lokalt, og arrangerer sosiale aktiviteter og tiltak året rundt. Du finner mer informasjon på deres Facebookside.