Som student ved Namsos har du praksis plassen nær deg. Det er kort vei til nydelig natur å ta turen til eller bare være sosial med dine medstudenter. Det er et lite campus, men man får nær kontakt med lærerne sine og medstudenter.

Hvis du utenfor studiehverdagen ønsker å være med på noen aktiviteter har Namsos egn studentforeninger du kan ta del i samt et aktivt studentråd som jobber for å skape engasjement. Namsos har variert natur og kulturliv med Trønder Rockens hovedstad, så det er heller ingen ting å miste.

Studentverten Lise Marie kommer innom campus i perioder å informere og hjelpe studenter, og fungerer som en link mellom studentene, universitetet og Studentinord. Hun kan snakkes med om det meste og hjelper med å veilede deg om du trenger hjelp til noe. Aktivitetskoordinator Yvonne Tvete Rekkebo arrangere mange aktiviteter gjennom din tid her som student. Har du noen forslag på hva som kunne blitt arrangert tar hun gjerne imot forslag.

Trenger du noen å snakke med har vi også gode studentrådgivere på campus. Her kan du booke deg time for å en samtale hvor du kan lette på trykket i en stressende studie tid. Temaene er åpne og de har taushetsplikt og kan også hjelpe deg med å komme i kontakt med andre instanser ved behov for dette. Du kan ha møter gjennom fysiske møter, teams eller på telefon om det skulle være til ønske. Sissel Rian er en viktige støttespiller for mange studenter og det er lavterskel for å komme å bli kjent.