Campus Steinkjer byr på en helt unik mulighet til å stifte seg et tett forhold til næringslivet gjennom innocamp. Innocamp gir deg muligheter til å stifte bekjentskap til samarbeidspartnere underveis i studietiden og ikke minst gir deg muligheten til videreføring av bekjentskapet til din nye arbeidsplass.

Hvis du utenfor studiehverdagen ønsker å være med på noen aktiviteter har Steinkjer egne studentforeninger du kan ta del i samt et aktivt studentråd som jobber for å skape engasjement. Steinkjer har et variert kulturliv så det er heller ingen ting å miste.

Studentverten Lise Marie kommer innom campus tirsdag og fredager for å informere og hjelpe studenter, og fungerer som en link mellom studentene, universitetet og Studentinord. Hun kan snakkes med om det meste og hjelper med å veilede deg om du trenger hjelp til noe. Lise Marie kommer til å arrangere mange aktiviteter gjennom din tid her som student. Har du noen forslag på hva som kunne blitt arrangert tar hun gjerne imot forslag 😉

Trenger du noen å snakke med har vi også gode studentrådgivere på campus. Her kan du booke deg time for å en samtale hvor du kan lette på trykket i en stressende studie tid. Temaene er åpne og de har taushetsplikt og kan også hjelpe deg med å komme i kontakt med andre instanser ved behov for dette. Du kan ha møter gjennom fysiske møter, teams eller på telefon om det skulle være til ønske. Sissel Rian er en viktige støttespiller for mange studenter og det er lavterskel for å komme å bli kjent.