Stjørdal

Som student ved Stjørdal blir du godt kjent med alle som studerer med deg da det er et godt studentmiljø. Alle studerer til å bli trafikklærer og med et aktivt studentråd som arrangerer quiz, bordtenninsturneringer og masse mer så har du mye å engasjere deg i om du ønsker det!

Studentverten Lise Marie kommer innom campus i perioder å informere og hjelpe studenter, og fungerer som en link mellom studentene, universitetet og Studentinord. Hun kan snakkes med om det meste og hjelper med å veilede deg om du trenger hjelp til noe. Har du noen forslag på hva som kunne blitt arrangert tar hun gjerne imot forslag.

Trenger du noen å snakke med har vi også gode studentrådgivere på campus. Her kan du booke deg time for å en samtale hvor du kan lette på trykket i en stressende studie tid. Temaene er åpne og de har taushetsplikt og kan også hjelpe deg med å komme i kontakt med andre instanser ved behov for dette. Du kan ha møter gjennom fysiske møter, teams eller på telefon om det skulle være til ønske. Ida Bohn er en viktige støttespiller for mange studenter og det er lavterskel for å komme å bli kjent.