På årsmøtet vårt tidligere i år ble det valgt et nytt sentralstyre, og nå er tiden kommet for å si hei til de nye ansiktene, og takke de avtroppende for innsatsen deres gjennom det siste året.

Sentralstyret vårt består av syv personer: Leder, nestleder, studentpolitisk ansvarlig, informasjonsansvarlig og lederne for de tre regionene, Trøndelag, Helgeland og Bodø. 1. juli tiltrer alle de nyvalgte studentene.

Leder

Ny leder for organisasjonen er Simen August Randen, som tar over etter Chanice Sørlie Johansen. Simen har akkurat avsluttet en bachelor i internasjonale relasjoner ved Campus Bodø. Det er også i Bodø Simen vil ha kontoret sitt, og han oppfordrer alle som har noe de lurer på eller ønsker å dele til å banke på døra hans når som helst! Han også nås på leder.sonord@so.nord.no. Simen er nå inne i en overlappsperiode med avtroppende leder, der han opplæres i det han bør kunne for å være en god studentleder.

Foto: Nord universitet, Lise Fagerbakk

Nestleder

Den nye nestlederen vår er Pål Inge Johansen, som holder til på Innocamp i Steinkjer. Pål Inge holder på med et bachelorløp i økonomi og ledelse, og tar med seg mye god erfaring inn i rollen, både fra tidligere verv og arbeidsliv. Han tar over etter Grete Beate Sunnset.

Foto: Nord universitet, Lise Fagerbakk

Resten av sentralstyret kommer til å bestå av:

Vi ønsker å si tusen takk til det avtroppende styret. De har gjort en fantastisk arbeid, og har utrettet mye som har kommet studentene ved Nord til gode. Lykke til videre!

Fra venstre: Ina Malen Fjorden Solber leder av SOT, Anna-Viktoria Bjørsvik leder av SOH, Håvard Dragland leder av SOB, Chanice Sørlie Johansen leder, Henrik Storbakk Jensen informasjonsansvarlig, Jordy Lokhorst studentpolitisk ansvarlig. Nede: Grete Beate Sunnset nestleder