For engasjerte

Årsmøte 15.Mars 2023

Regionsstyremøte 22.02.2023

Da er det klart for regionsstyremøte i Trøndelag.

Hva er regionsstyret spør du? Regionsstyret er et styre som møtes regelmessig noen ganger i semesteret. Noen av møtene er åpen for alle studenter, slik at man kan være observatør, og komme med innspill. Regionsstyret består av 8 studenter fra hvert studiested i trøndelag. en fra Stjørdal, tre fra Levanger, to fra Steinkjer og to fra Namsos. Disse er basert ut fra studenttallet på det enkelte studiested. Studentrådet velger hvem som stiller i dette utvalget. Det vil variere om møtene blir fysisk eller over teams, mulig hybridløsning blir tatt i bruk.

Studentsosiale midler

På denne siden finner du en del av det du trenger å vite som engasjert. Det første vi ønsker å dele er at du trenger ikke kunne noe om det å være engasjert eller hva det innebærer før du blir det. Her er det lov å ikke ha noen erfaring innen det du vil være med på. Du trenger for eksempel ikke å kunne synge for å være med i et studentkor, du trenger ikke kunne spille volleyball for å være med på volleyball, og du trenger ikke kunne noe om å arrangere happeninger for å være med å gjøre det. Alt kan læres. Derfor er vi her, og kan hjelpe akkurat deg!

Studentsosiale midler

Her søker du om studentsosiale midler:

Alle studentorganisasjoner kan søke om studentsosiale midler:

Klikk HER for å komme til søknaden!

Eller kopier denne linken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSee6wEprb5yJKKZ8F_zwiUoxMTxg6ACDH56JQWlyIF8b6Qh3w/viewform?usp=pp_url

Maler

Det arbeides med maler til denne siden.
Maler vil komme fortløpende og har du noen ønsker til maler må du bare sende mail til leder.sot@so.nord.no