Levanger er Trøndelags største campus, men samtidig ikke for stort. Det er gode forhold til å få en god studietid, få mange nye kompiser og være aktiv i en studentforening om det er til interesse. Det er noe for en hver smak😉

På Levanger har du et studentråd som er aktivt og arrangerer mye spennende. Om du har noen aktiviteter du ønsker studentrådet kan arrangere, et givende engasjement for å gjøre studiehverdagen best mulig for alle, er det bare å ta kontakt med studentrådet som holder til i 2. etg. ved lesesalen i Nylåna.

Ved siden av studentrådet har du studentverten vår Lise Marie som jobber for studentenes beste! Hun kan snakkes med om det meste og hjelper med å veilede deg om du trenger hjelp til noe. Lise Marie kommer til å arrangere mange aktiviteter gjennom din tid her som student og aktivitetskoordinator Vanja jobber også med å skape aktiviteter du som student kan være delaktig i.

Trenger du noen å snakke med har vi også gode studentrådgivere på campus. Her kan du booke deg time for å en samtale hvor du kan lette på trykket i en stressende studie tid. Temaene er åpne og de har taushetsplikt og kan også hjelpe deg med å komme i kontakt med andre instanser ved behov for dette. Du kan ha møter gjennom fysiske møter, teams, telefon eller walk en talk om det skulle være til ønske. Ida Bøhn og Kirsti Grøtan er gode samtalepartnere og viktige støttespillere for mange studenter og det er lavterskel for å komme å bli kjent.