I Levanger ligger Nord Universitets største campus i Trøndelag. Her er det noe for alle, hvis det er av interesse kan du ta del i student demokratiet på flere nivå. I tillegg til dette har vi studentforeninger som blant annet Røstad studentkor og Levanger Studentenes Idrettsforening (LSI). Vi vil gjøre vårt beste slik at du får en god studietid her i Levanger.

Studentrådet i Levanger er aktivt og arrangerer mye spennende. Har du forslag til aktiviteter som ønskes at studentrådet skal arrangere, et givende engasjement for å gjøre studiehverdagen best mulig for alle, er det bare å ta kontakt med studentrådet som holder til i 2. etg. ved lesesalen i Nylåna.

Utenfor kontoret til studentrådet finner du studentvert Lise Marie, som jobber med å hjelpe studenter til å finne seg til rette på studiestedet. Hun er også en støtte for studenter og studentforeninger. Lise Marie vil arrangere ulike aktiviteter gjennom din tid her som student.

Har du behov for en samtalepartner? Studentinord tilbyr gode studentrådgivere på campus Levanger. Trykk her for å booke time for en samtale hvor du kan lette på trykket i en stressende studie tid. Her kan du ta opp hva som helst, alt fra studiehverdag til privatliv. Rådgiverne har taushetsplikt. Dette er et lavterskeltilbud som alle studenter kan benytte seg av. Studentrådgiverne heter Ida Bøhn og Kirsti Grøtan.