Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Sammen for et styrket læringsmiljø

juni 13 - juni 14

Utdanningsinstitusjoner, samskipnader, studenter og andre nøkkelaktører er alle avhengige av et godt samarbeid for å skape et styrket læringsmiljø og som gir studentene de verktøyene de trenger for å mestre studielivet. Så hvorfor oppleves noen områder i dette samarbeidet utfordrende? Samarbeidet mellom oss kan ha et potensial for å videreutvikles på mange områder.  

Dette er noe som Kompetansenettverket for studenters suksess ønsker å utforske nærmere. Derfor inviterer vi ansatte og studenter som er engasjert i utvikling av gode læringsmiljø til et fysisk arbeidsseminar den 13.-14. juni 2024. På seminaret vil vi dele gode eksempler på vellykkede samarbeidsmodeller og samtidig utvikle et felles verktøy som kan styrke vårt felles mål om et styrket læringsmiljø.  

På dette arbeidsseminaret skal deltagerne utvikle en veiviser for læringsmiljøets fem områder: fysiske, digitale, pedagogiske, psykososiale, og det organisatoriske læringsmiljøet. Veiviseren vil definere prioriteringer innenfor de fem områdene, hvem som har hovedansvaret og deres samarbeidspartnere, og ressursene som må til for å lykkes med et samarbeid for et styrket læringsmiljø. 

Sammen kan vi legge grunnlaget for et enda bedre læringsmiljø for alle studenter.  

Detaljer

Start:
juni 13
Slutt:
juni 14

Sted

Høgskolen i Innlandet
Holsetgata 31
Hamar, 2318 Norge

Arrangør

Kompetansenettverk for studenters suksess i høyere utdanning