Frivillighet – støtte og opplæring (arrangementet er fullbooket)

Oslo 31. august - 1. september 2022

Arbeidsseminar om studentfrivillighet

Ligger frivilligheten i høyere utdanning brakk? Er ildsjelene for få, presset for tid, og for lite støttet i sine verv? Er verdiene av frivilligheten for lite synlig, slik at studentene også velger bort frivilligheten? Frafallet av studentfrivilligheten har mange grunner, men vi trenger den.   

Studentfrivilligheten er viktig for å styrke studentenes læring, trivsel og psykiske helse. Studenter som har det bra, lykkes gjerne i sine studier. Studentfrivilligheten er ofte verdsatt av arbeidslivet, fordi studentene får kompetanse som man ellers ikke får gjennom studiene alene. Studentfrivillighet gir også levende og attraktive studiesteder, tettsteder og byer.  

Tiden er inne for nytenkning om hvordan studentfrivilligheten kan gjenskapes og styrkes. Lærestedene og samskipnadene står klare til å samarbeide, men hvem har ansvaret for å koordinere støtten og opplæringen til frivillige? Og hva ønsker egentlig studentene?  

Kompetansenettverk for studenters suksess i høyere utdanning inviterer til arbeidsseminar hvor vi skal se nærmere på disse viktige spørsmålene. Seminaret er perfekt for ansatte og studenter som jobber med seminarets tematikk.  

 

Meld deg på her!

Praktisk informasjon til deg som deltar:  

Det er gratis for ansatte og studenter fra Nettverkets eiende organisasjoner å delta på dette seminaret. Dette inkluderer lunsj begge seminardager. Hvis du er student eller ansatt fra en ikke-eiende organisasjon påløper det en seminaravgift på kr 2500,-.  

Merk at ansatte og studenter fra eiende organisasjoner vil bli prioritert hvis det er flere påmeldte deltagere enn kapasitet på seminaret. Du er ikke garantert plass på seminaret før du har fått en bekreftende epost fra arrangør.  

Hotell: Hver enkelt deltagers organisasjon må selv dekke overnatting. Overnatting må betales (ikke faktura) ved ankomst/avreise hotell. Nettverket har reservert rom på Thon Hotel Opera (flyttet fra Thon Hotel Slottsparken), hvor seminaret 1. september (dag 2) vil bli avholdt.  

Vi har fått følgende avtalepris fra hotellet:  

30-31.08.22: kr 1785,- pr stk (for de som kommer dagen før) 

31.08-01.09.22: kr 1785,- pr stk  

Reise: Hver enkelt deltagers organisasjon må selv dekke reise t/r Oslo, samt reiser under seminaret. Seminaret vil starte kl 10.00 onsdag 31.august og avsluttes kl 14.00 torsdag 1. september.  

Påmeldingen er bindende og hver enkelt vil bli fakturert hvis det påløper ekstrakostnader for arrangør om deltager ikke møter opp.