Mentorordningen og supplerende tildeling

1-2. juni 2022, Kristiansand  (Arrangementet vil oppdateres fortløpende med mer informasjon)

Hvordan få engasjement og godt utbytte av ordninger som mentorordningen og “suppleringspakken”?  

Store oppgaver og støtteordninger fra sentrale hold er en fantastisk mulighet for endring og utvikling, men de byr også på utfordringer. I 2018 fikk sektoren oppgaven å etablere mentorordninger og en vid vifte av ordninger ble etablert. Slik sett er mentorordningen veldig kontekstavhengig og det finnes mange forskjellige løsninger på den. Med studentpakken i 2021, fikk flere også studentassistenter på plass. Hvordan kan, bør eller skal disse ordningene fylle forskjellige behov og fremstå som forskjellig for studentene? Suppleringspakken i 2022 gir også flere muligheter for trepartssamarbeid, og det er viktig å få studentperspektivet med i planleggingen. Hva er handlingsrommet for å skape gode muligheter for studentene nå, og hva kan den varige betydningen være for våre institusjoner og studenter? 

Bli med på et spennende arbeidsseminar, hvor mentorordningen og “suppleringspakken” er tema. Dette arbeidsseminaret inkluderer presentasjoner og grupperefleksjoner. Det er det perfekte seminaret for deg som jobber med den gjeldende tematikken, da du får mulighet til å møte, diskutere, bli inspirert av og inspirere kollegaer fra universitet- og høyskolesektoren.

 

Meld deg på her!

Merk: Svært begrensede plasser på seminaret, førsteperson-til-mølla prinsippet gjelder.  

 Program 

Nedenfor er et forenklet foreløpig program. Endelig og mer detaljert program sendes ut til deltagere i forkant av seminaret.

Onsdag 1. juni  

Kl. 09.00: Omvisning på Universitetet i Agder for de som kommer tidlig

Oppstart seminar kl. 10.00: Presentasjon om hva vi har fått gjennom tildelinger fra departementet – hvilke muligheter og utfordringer finnes det?  

Del 1: Show and tell: Organisering av mentorordningen

Del 2:

Paper 1: Opplæring av mentor

Paper 2: Innhold i mentorordningen

Paper 3: Hvordan sikre godt oppmøte i mentorordningen

Del 3: Mentorordningen versus suppleringstildelingen – Studenten i fokus: hva vil studenter?

Kl. 19.00: Felles middag

 

Torsdag 2. juni 

Kl 09.00: Felles oppstart dag 2

Del 4: Show and tell: Tiltak som et resultat av suppleringstildelingen: Hvilke tiltak er etablert? 

Del 5: Papers: Mentorordning – hva har fungert og hva bør vi jobbe mer med?

Avsluttende del: Informasjonstorg etter cafemetoden: Hva bør/vil vi høre mer om?

Seminaret avsluttes med en felles lunsj kl.13:00

 

(Med forbehold om endringer)

 

 

Praktisk informasjon til deg som deltar:

Det er gratis for ansatte og studenter fra Nettverkets eiende organisasjoner å delta på dette seminaret. Dette inkluderer lunsj begge seminardager og 3-retters middag onsdag 1. juni. Hvis du er student eller ansatt fra en ikke-eiende organisasjon påløper det en seminaravgift på kr 2500,-.  

Merk at ansatte og studenter fra eiende organisasjoner vil bli prioritert hvis det er flere påmeldte deltagere enn kapasitet på seminaret. Du er ikke er garantert plass på seminaret før du har fått en bekreftende epost fra arrangør.   

Hotell: Hver enkelt deltagers organisasjon må selv dekke overnatting. Overnatting må betales (ikke faktura) ved ankomst/avreise hotell. Nettverket har reservert rom på Radisson Blu Caledonien Hotel, hvor middagen 1.juni vil bli avholdt.  

Vi har fått følgende avtalepris fra hotellet:  

NOK 1995 pr enkeltrom pr natt 

NOK 2195 pr dobbeltrom pr natt 

Prisen inkl. moms og frokostbuffet 

Reise: Hver enkelt deltagers organisasjon må selv dekke reise t/r Kristiansand, samt reise t/r UiA campus Kristiansand og hotellet. Seminaret starter kl. 10.00 onsdag 1.juni og vil være ferdig senest kl. 14.00 torsdag 2.juni. Det er gangavstand til kollektivtransport fra hotellet og UiA. 

 

Påmeldingen er bindende og hver enkelt vil bli fakturert hvis det påløper ekstrakostnader for arrangør om deltager ikke møter opp som avtalt.