Kompetansenettverk for studenters suksess i høyere utdanning

Om nettverket

Nettverket har som mål at studenter skal lykkes i høyere utdanning.

Arrangement

Få informasjon om tidligere og kommende arrangementer.

Eiere av nettverket

Her finner du en oversikt over hvem som er eiere og driftere av nettverket. 

Tidligere arrangementer

Årskonferanse 2023

Siste forbruksdag? Student 2.0 – fremtiden er nå. 5-6 desember ved Nord universitet, studiested Bodø Nærmer «siste forbruksdag» seg for høyere utdanningssektoren? Står utdanningsinstitusjoner og

Les mer »

Universelt utformet læringsmiljø


Av universell utformings fem områder har det vært mye fokus på det digitale og det fysiske, men hva med det organisatoriske, pedagogiske og psykososiale? Og utover disse tre områdene, hva med helhetsforståelsen av universell utforming?

Studentenes livsløp: rammene for at studentene skal lykkes

Alle gradsstudenter er forskjellige, men de skal alle sammen igjennom et studieløp. Hvordan tilrettelegger vi for at studentene kommer best mulig igjennom de mange utfordringene som de møter på veien? 

Andre hendelser i nettverket

Internasjonal pris til Kompetansenettverket

Nasjonalt kompetansenettverk for studenters suksess i høyere utdanning ble i juni  tildelt en høytstående pris under årets European First Year Experience Conference. Nettverkets 20 partnere fra norske universiteter, høgskoler og samskipnader mottok en pris for deres stødige og viktige kompetanse- og erfaringsdeling, som bidrar til å skape gode rammer for at studentene skal lykkes i deres utdanninger.

Søk i kompetansenettverkets arkiver